VEIDEKKE PREFAB

OM OSS

I över 20 år har vi tillverkat produkter i fiberbetong åt kunder som Trafikverket, Flygvapnet, Telia, Vattenfall, Nokia, Ericsson och övrig byggindustri. 2012 började samarbetet mellan Recess och Veidekke för att utveckla Veidekke Max.

Vi tillverkar allt från egenutvecklade färdiga produkter – som vår Teknikbod – till husväggar, balkonger, miljöbodar och inredningsdetaljer för offentlig miljö. Veidekke Prefab är certifierade i TransQ. Vi är mycket noga med att alltid göra rätt val så vi följer vår miljöpolicy för en hållbar utveckling. Vi till­verkar produkter som kommer att användas i flera generationer och för oss är det naturligt att alltid tänka på kvalitet, miljöhänsyn och kostnadseffektivitet.

Betongfabriken nära dig

Sala ligger i Västmanland och med en radie av 12 mil finns orter som Stockholm, Uppsala, Gävle, Falun, Borlänge, Avesta, Örebro, Eskilstuna, Strängnäs och Södertälje.

PRODUKTION

Vi planerar, projekterar och tillverkar från idé till färdig produkt samt tar hand om eftermarknad.

Kom och besök oss!

Boka in ett besök hos oss – låt dig inspireras, experimentera med materialet i vårt laboratorium och ta en rundtur i fabriken.

CERTIFIERINGAR

Vi till­verkar produkter som kommer att användas i flera generationer och för oss är det naturligt att alltid tänka på kvalitet, miljöhänsyn och kostnadseffektivitet-

Veidekke Prefab är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 45001 (arbetsmiljö).

Veidekke Prefab är certifierade enligt TransQ och Nordcert.